Butikspoolen ingår i Skandinaviska Bemanningspoolen AB tillsammans med Lärarpoolen och Kommunpoolen.

Bolaget grundades 2012 med syftet att effektivisera verksamheter med stort behov av tillfällig personal. Vi kan genom våra tre nischade affärsområden erbjuda en hög kvalitet med god expertis och noggranna rekryteringsprocesser. Vi tror att gott samarbete skapas genom en tät kontakt med kunden och har därför valt att fokusera vår marknad till Västsverige. Vi strävar inte efter att vara störst, istället är målet att vara bäst på det vi gör. Våra kontor ligger i Partille och Göteborg. Det är på City-kontoret på Drottninggatan vi gärna emot besökare och kunder.

Vi som driver Butikspoolen har själva gedigen erfarenhet inom handeln och har flera års erfarenhet av butiksverksamhet. Detta kombinerat med samlad erfarenhet av rekrytering gör att vi vet vilka medarbetare som passar just er. Allt för att ni som butikschef ska få maximal flexibilitet vad gäller personal samtidigt som ni kan fokusera på det som är viktigt, bättre service och ökad försäljning i er butik.

Du som anställd hos oss kan lita på att vi kan bemanning och förstår dig i din roll som medarbetare hos oss. Vi kommer göra allt för du ska trivas och göra ett så bra jobb som möjligt.

 

Välkomna att kontakta oss här.